SAMOPOSTREŽNI PRALNI CENTRI

Samopostrežne ročne avtopralnice so segment avtopranja, ki se v tem trenutku najbolj razvija. Koncept samopostrežne ročne avtopralnice je uporabniku in investitorju prijazen način pranja vozil, saj omogoča, da si uporabnik, brez pralnega osebja, sam z lahkoto in za nizko ceno kvalitetno opere in neguje svoje vozilo.

Vrhunski sistem, ki ga nudimo, omogoča uporabniku do 7 pralnih programov z uporabo tople vode, “Mikro prahu”, osmozne (demineralizirane) vode, krtačnega pranja, voskanja in posebnega programa za aktivno (po želji barvno) peno… Količina, rezultati in reference izgrajenih objektov nam potrjujejo, da smo s kvaliteto in konceptom zadeli to, kar stranke želijo in tudi uporabljajo.

Ni pomembno, kako zahtevni so naši kupci, mi smo še bolj. ISTOBALponosno predstavlja N’JOYWASH, novo generacijo najbolj naprednih samopostrežnih jet pralnic na trgu.

Nov koncept samopostrežnih jet pralnic, je namenjen, da zadovolji svoje stranke in poveča njihov dobiček … in zdaj temelji tudi na zabavnem vidiku nege vozila.

N’JOYWASH je pravi SPA za vsako vozilo!

Inženirji podjetja ISTOBAL so poskrbeli za vsako podrobnosti pri oblikovanju sistema N’JOYWASH, ki je učinkovitejši in še bolj inovativen, saj združuje (state-of-the-art) tehnologijo z atraktivnimi dizajni.

Pralnice, ki se prilagajajo posebnim potrebam vsakega kupca garantirano zagotavljajo najbolj udoben in učinkovit način čiščenja vozil.